Rendelőnket a legkorszerűbb technológiákkal és anyagokkal szereltük fel, így a legtöbb szájsebészeti beavatkozás könnyűszerrel elvégezhető.

Az implantáció és csontbeültetés a legkorszerűbb anyagokkal történik. Az orvoslás a szaktudáson kívül a bizalmon alapszik. A kezelések előtt és alatt folyamatosan konzultálunk Önnel, hogy pontosan megértse a diagnózist, mi pedig visszajelzést kapjunk az Ön állapotáról és elvárásairól.

Mi mindig nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikumra!

A fogpótlások terén a legjobb szakemberek segítik munkánkat, akik művészi aprólékossággal ügyelnek a funkcionális megoldás mellett a lehető legtermészetesebb megvalósításra.

Időpontot kérek
Időpontot kérek

Teljeskörű fogászati és szájsebészeti ellátás

Rendelőnkben minden szükséges felszereléssel rendelkezünk ahhoz, hogy fogai újra gyönyörűen ragyoghassanak. Gyorsan, fájdalommentesen. Kizárólag a legkiválóbb minőségű, kiemelkedően tartós fogászati anyagokat és eljárásokat használjuk, hogy Ön hosszú ideig maximálisan elégedett lehessen.

Röntgen

Kezelésekhez saját panoráma röntgen készülék a rendelőben.

Implantátumok

Magas minőségű implantátumok, fog-felépítmények.

Szájsebész

Állandó szájsebész szakorvos a szükséges beavatkozásokhoz.

Gyors kezelés

Implant beültetés és felépítmény akár 5 kezelés alatt.

NO Fájdalom!

Nagy hangsúlyt helyezünk a fájdalom nélküli kezelésekre.

A teljes technikai felszereltség és a szakmai háttér biztosítása mellett számunkra fontos szempont a kellemes atmoszféra megteremtése is. Előzetes időpont egyeztetés után fogadjuk pácienseinket, ezzel is lerövidítve a sokszor hosszadalmas és kellemetlen várakozási időt.

Több kezelő, műtő és saját panoráma röntgen

Hogy Ön minden szükséges ellátást megkaphasson nálunk, anélkül, hogy bármilyen külön helyszínre, kiegészítő vizsgálatra kellene mennie.

Szeretettel várjuk, ha kezelésre van szüksége

Fontos számunkra, hogy kényelmesen és otthonosan érezze magát. Szeretnénk, ha tőlünk úgy állna föl, hogy ha szüksége van rá, bármikor szívesen visszatérjen.

Nálunk nem kell várakoznia

Mert a kezeléseket mindig a megbeszélt időpontban kezdjük. Nincs várakozás, nincs csúszás, nálunk Ön az első.

Időpontot szeretne?

Várom jelentkezését, kattintson ide!
Bóné ZSUZSANNA

Időpontot kérek
Időpontot kérek