Fog Implantátum vélemények – ha fogbeültetésen gondolkodik

Megkértük pácienseiket, hogy mondják el fog implantátummal kapcsolatos véleményüket. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt írták tapasztalataikról, rólunk és a munkánkról.

Fog implantátum vélemények – avagy rendelőnk az Önök szemével:

Az implantálás lényegesen kellemesebb, és rövidebb ideig tart, mint egy fogkőleszedés

Alapvetően sosem voltak túl jó fogaim. Könnyen romlottak, törtek, rengeteg bajom volt velük. Egy idő után többet elvesztettem, amiket nem is lehetett pótolni, ráadásul volt egy beépített hidam is, amit húsz év után cserélni kellett. Bárhogy is halogattam, ha vissza akartam nyerni a fogaimat, meg kellett barátkoznom az implanttal.

Korábban több mint 15 évig volt egy fogorvosom, de nyugdíjba ment, és nemigen találtam magamnak másikat, akivel elégedett lettem volna. Legalább 8 fogorvost "koptattam el", így teljesen tanácstalan voltam, kire is bízhatnám magamat.

Kiderült, hogy egy ismerősöm Bálinték rendelőjébe jár. Egy alkalommal elkísértem egy húzásra. Kifejezetten allergiás vagyok a különböző fogászati recsegésekre-ropogásokra, úgyhogy már csak attól majdnem elájultam, amit közben hallottam. A végén viszont a legnagyobb döbbenetemre azt mondta, semennyire nem fájt, sőt, nem érzett semmit!

Na, ez volt az a pillanat, amikor komolyan elkezdtem a fogbeültetésen gondolkodni.

Elmentem konzultációra, és már az első találkozáskor tudtam, hogy ha valahol, itt mindent meg fognak csinálni. Nem is csalódtam bennük.

Összesen 4 implantációm lett. Ebből az egyik elég komplikált volt, mert ahhoz arcüreg-emelést is kellett végezni. A teljes folyamat nagyjából fél évig tartott. Az volt a legmeglepőbb, hogy sem a műtétek, sem a gyógyulás alatt nem éreztem semmi fájdalmat, nem volt gyulladás, még az arcom sem dagadt be. Közvetlen műtét után egy-egy fájdalomcsillapítót a biztonság kedvéért bevettem, de igazából lehet, hogy anélkül sem lett volna kellemetlen.

Most nagyon jól vannak a fogaim. Nem lötyög, nem zörög, nincs hiány, nincs kellemetlen érzés. Ami nekem megdöbbentő volt, hogy az egész implantálás lényegesen kellemesebb, ha lehet ilyet mondani, és rövidebb ideig tart, mint egy sima fogkőleszedés. Nem tudom, máshol hogy mennek ezek a dolgok, de Bálint rendelője nekem bejött 🙂

M. Zsolt, Budapest

5.0
2018-10-29T14:54:40+00:00

M. Zsolt, Budapest

Alapvetően sosem voltak túl jó fogaim. Könnyen romlottak, törtek, rengeteg bajom volt velük. Egy idő után többet elvesztettem, amiket nem is lehetett pótolni, ráadásul volt egy beépített hidam is, amit húsz év után cserélni kellett. Bárhogy is halogattam, ha vissza akartam nyerni a fogaimat, meg kellett barátkoznom az implanttal. Korábban több mint 15 évig volt egy fogorvosom, de nyugdíjba ment, és nemigen találtam magamnak másikat, akivel elégedett lettem volna. Legalább 8 fogorvost "koptattam el", így teljesen tanácstalan voltam, kire is bízhatnám magamat. Kiderült, hogy egy ismerősöm Bálinték rendelőjébe jár. Egy alkalommal elkísértem egy húzásra. Kifejezetten allergiás vagyok a különböző fogászati recsegésekre-ropogásokra, úgyhogy már csak attól majdnem elájultam, amit közben hallottam. A végén viszont a legnagyobb döbbenetemre azt mondta, semennyire nem fájt, sőt, nem érzett semmit! Na, ez volt az a pillanat, amikor komolyan elkezdtem a fogbeültetésen gondolkodni. Elmentem konzultációra, és már az első találkozáskor tudtam, hogy ha valahol, itt mindent meg fognak csinálni. Nem is csalódtam bennük. Összesen 4 implantációm lett. Ebből az egyik elég komplikált volt, mert ahhoz arcüreg-emelést is kellett végezni. A teljes folyamat nagyjából fél évig tartott. Az volt a legmeglepőbb, hogy sem a műtétek, sem a gyógyulás alatt nem éreztem semmi fájdalmat, nem volt gyulladás, még az arcom sem dagadt be. Közvetlen műtét után egy-egy fájdalomcsillapítót a biztonság kedvéért bevettem, de igazából lehet, hogy anélkül sem lett volna kellemetlen. Most nagyon jól vannak a fogaim. Nem lötyög, nem zörög, nincs hiány, nincs kellemetlen érzés. Ami nekem megdöbbentő volt, hogy az egész implantálás lényegesen kellemesebb, ha lehet ilyet mondani, és rövidebb ideig tart, mint egy sima fogkőleszedés. Nem tudom, máshol hogy mennek ezek a dolgok, de Bálint rendelője nekem bejött 🙂

Ha valaha újra szükségem lesz ilyen műtétre, biztosan visszamegyek hozzájuk

Tíz éve, egy balesetben letört az egyik front fogam. Akkor megmentették egy koronával, de végül tavaly ki kellett húzni. Fogtechnikusként dolgozom, és Bálintékat egy számomra hiteles fogorvos kollegám ajánlotta, így nyugodt szívvel bíztam magam a gondjaikra.

Különösen, mert számomra rendkívül fontos az, hogy milyen márkájú implantot ültetnek be. Úgyhogy döntésemet megkönnyítette, hogy Bálinték pont az általam preferált Straumann implantátumokkal dolgoznak.

Bár eleve sem tartottam magától a beavatkozástól, de a folyamat gyorsasága, nyugodt hangulata, fájdalommentessége – bavallom – engem is meglepett.

Szakmám miatt sok rendelőben jártam már életemben, és tapasztalataim szerint mindig mindenütt ül 4-5 várakozó. Itt ezt valahogy teljesen máshogy szervezik. Az időbeosztás úgy van elrendezve, hogy ne legyenek torlódások. Mindig egyedül ülhettem a várószobában a beavatkozások előtt, és ez számomra fontos. Így valahogy még sokkal nyugodtabb volt.
Igazából semmi negatívot nem tudok elmondani sem a műtéti folyamatról, sem az utána lévő kontrollokról. Minden pozitív volt.

Ha netán valaha újra szükségem lesz ilyen műtétre, biztosan visszamegyek hozzájuk.

P. Csaba, Budapest

5.0
2018-10-29T14:49:00+00:00

P. Csaba, Budapest

Tíz éve, egy balesetben letört az egyik front fogam. Akkor megmentették egy koronával, de végül tavaly ki kellett húzni. Fogtechnikusként dolgozom, és Bálintékat egy számomra hiteles fogorvos kollegám ajánlotta, így nyugodt szívvel bíztam magam a gondjaikra. Különösen, mert számomra rendkívül fontos az, hogy milyen márkájú implantot ültetnek be. Úgyhogy döntésemet megkönnyítette, hogy Bálinték pont az általam preferált Straumann implantátumokkal dolgoznak. Bár eleve sem tartottam magától a beavatkozástól, de a folyamat gyorsasága, nyugodt hangulata, fájdalommentessége – bavallom – engem is meglepett. Szakmám miatt sok rendelőben jártam már életemben, és tapasztalataim szerint mindig mindenütt ül 4-5 várakozó. Itt ezt valahogy teljesen máshogy szervezik. Az időbeosztás úgy van elrendezve, hogy ne legyenek torlódások. Mindig egyedül ülhettem a várószobában a beavatkozások előtt, és ez számomra fontos. Így valahogy még sokkal nyugodtabb volt. Igazából semmi negatívot nem tudok elmondani sem a műtéti folyamatról, sem az utána lévő kontrollokról. Minden pozitív volt. Ha netán valaha újra szükségem lesz ilyen műtétre, biztosan visszamegyek hozzájuk.

Az eredménnyel a mai napig teljesen elégedett vagyok

Igazából mindig elég rosszak voltak a fogaim. Évek alatt rengeteg pénzt költöttem fogorvosra, és mégsem lett jobb a helyzet. Be kellett látnom: egyszerűen ilyen fogakkal születtem. Nagyon szerettem volna már valami megoldást.

Egy barátnőm ajánlotta Bálintékat, ő is és a lánya is évek óta oda járnak, és elégedettek velük. Én igazából nem is keresgéltem más implantológusokat, megbíztam az ajánlásban.
Végül 2 év leforgása alatt Bálint összesen 6 implantátumot ültetett be. Jobb alul, bal alul és bal felül, mindenhol kettőt.

Az eredménnyel a mai napig teljesen elégedett vagyok. Színben, formában száz százalékosan illeszkedik a fogsoromhoz, nekem hála istennek semmi problémám nincs vele.

Nem állíthatnám, hogy a kezelések előtt nem volt bennem félelem, de a rendelőben annyira kedvesek, szimpatikusak voltak, hogy valahogy mindent feledtettek. Mindig mindenről pontosan felvilágosítottak, az egész eljárás korrekt volt. Ők tényleg szuperek 🙂

Nem mondom, hogy egyáltalán nem volt fájdalmam a beavatkozás és a gyógyulás során, de így utólag visszanézve nagyon kellemesen csalódtam. Sokkal rosszabbra számítottam.
És hát baráti, ismerősi körben nem feltétlen beszél az ember a fogairól, de ha szóba jönne, én tényleg mindenkinek nyugodt szívvel tudnám őket javasolni.

F. Éva, Budapest

5.0
2018-10-29T14:38:26+00:00

F. Éva, Budapest

Igazából mindig elég rosszak voltak a fogaim. Évek alatt rengeteg pénzt költöttem fogorvosra, és mégsem lett jobb a helyzet. Be kellett látnom: egyszerűen ilyen fogakkal születtem. Nagyon szerettem volna már valami megoldást. Egy barátnőm ajánlotta Bálintékat, ő is és a lánya is évek óta oda járnak, és elégedettek velük. Én igazából nem is keresgéltem más implantológusokat, megbíztam az ajánlásban. Végül 2 év leforgása alatt Bálint összesen 6 implantátumot ültetett be. Jobb alul, bal alul és bal felül, mindenhol kettőt. Az eredménnyel a mai napig teljesen elégedett vagyok. Színben, formában száz százalékosan illeszkedik a fogsoromhoz, nekem hála istennek semmi problémám nincs vele. Nem állíthatnám, hogy a kezelések előtt nem volt bennem félelem, de a rendelőben annyira kedvesek, szimpatikusak voltak, hogy valahogy mindent feledtettek. Mindig mindenről pontosan felvilágosítottak, az egész eljárás korrekt volt. Ők tényleg szuperek 🙂 Nem mondom, hogy egyáltalán nem volt fájdalmam a beavatkozás és a gyógyulás során, de így utólag visszanézve nagyon kellemesen csalódtam. Sokkal rosszabbra számítottam. És hát baráti, ismerősi körben nem feltétlen beszél az ember a fogairól, de ha szóba jönne, én tényleg mindenkinek nyugodt szívvel tudnám őket javasolni.

Egy műtét nem kellemes, de szinte soha nem éreztem fájdalmat

Amikor elkezdtek romlani a fogaim, szembesültem azzal, hogy fémallergiám van, így nálam nem jöhet szóba a műfogsor. Legalábbis a rögzített nem, kivehetőt viszont semmiképp sem szerettem volna.

Bálintékat a nővérem ajánlotta, aki régóta velük dolgozik. Így végülis nem is kezdtem el a neten keresni más lehetőség után, hanem bejelentkeztem.

Amúgy én egész életemben rettegtem a fogorvostól, de most valahogy mégsem. És amikor láttam a rendelői környezetet, különösen megnyugtatott, hogy jó kezekben leszek.
A kezelésem 2017. szeptemberben kezdődött, és összesen közel egy évig tartott. Teljes alsó és felső fogsort készítettünk, ami 4-4, összesen 8 implantátumon áll.

És az az érdekes, hogy valahogy nem féltem az egész kezelés során. Persze, izgultam, de bármikor kérdezhettem (és meg is tettem:), mindig minden kérdésemre választ kaptam, bármikor mehettem, ha problémám volt.

Egy műtét nem kellemes, de szinte soha nem éreztem fájdalmat.

Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve. Ha kell, visszamegyek hozzájuk. És ajánlanám őket másoknak is, ahogy ajánlottam is már.

N. Ilona, Budapest

5.0
2018-10-29T14:51:14+00:00

N. Ilona, Budapest

Amikor elkezdtek romlani a fogaim, szembesültem azzal, hogy fémallergiám van, így nálam nem jöhet szóba a műfogsor. Legalábbis a rögzített nem, kivehetőt viszont semmiképp sem szerettem volna. Bálintékat a nővérem ajánlotta, aki régóta velük dolgozik. Így végülis nem is kezdtem el a neten keresni más lehetőség után, hanem bejelentkeztem. Amúgy én egész életemben rettegtem a fogorvostól, de most valahogy mégsem. És amikor láttam a rendelői környezetet, különösen megnyugtatott, hogy jó kezekben leszek. A kezelésem 2017. szeptemberben kezdődött, és összesen közel egy évig tartott. Teljes alsó és felső fogsort készítettünk, ami 4-4, összesen 8 implantátumon áll. És az az érdekes, hogy valahogy nem féltem az egész kezelés során. Persze, izgultam, de bármikor kérdezhettem (és meg is tettem:), mindig minden kérdésemre választ kaptam, bármikor mehettem, ha problémám volt. Egy műtét nem kellemes, de szinte soha nem éreztem fájdalmat. Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve. Ha kell, visszamegyek hozzájuk. És ajánlanám őket másoknak is, ahogy ajánlottam is már.
5.0
4

Fog implantátum fórum és egyéb ügyfélvélemények

Ha az imént olvasott fogászati implantátum vélemények még nem teljesen győzték meg szakértelmünkről, akkor ajánljuk figyelmébe a fog implantátum cikkünket. Az alábbi oldalon pedig a fog implantátum árak segíthetnek döntésében.

További tapasztalatokat olvashat a Googleben, illetve Facebook oldalunkon is.

Amennyiben Ön még nem értékelte rendelőnket, kérjünk írjon egy értékelést, hogy mások is meggyőződhessenek szakértelmünkről.

Jöjjön el konzultációra, hogy segíthessünk visszakapni magabiztos mosolyát! Az implant konzultáció ára 10.000 forint*, tartalma:

  • Vizsgálat és diagnózis felállítása

  • Javaslatok a megoldásra (fél órás konzultáció)

  • Implant ápolási segédanyagok

Időpontot kérek

* A konzultáció díja levonható a későbbi implantációs kezelések árából.

Vagy töltse le INGYENES tájékoztatónkat!

Ha egyelőre nem döntött, az is rendben van! Töltse le az implantátumokról és a tisztításukról szóló dokumentumainkat. Adatait az Adatvédelmi Tájékoztatóban (GDPR) közöltek szerint, diszkréten kezeljük.

Letöltöm
  • 15 év szájsebészeti és implantológiai tapasztalat

  • több mint 5.000 beültetett implantátum

  • kizárólag minősített implantológiai anyagok és technológiák

  • a Berni Egyetem továbbképzésén kvalifikált szakorvos

  • rengeteg elégedett páciens – olvassa el véleményüket