Sok páciens keresi fel rendelőnket azzal a kívánsággal, hogy szebb fogakat, fiatalosabb arcot szeretne.

A mosolytervezés során amellett, hogy egészségessé varázsoljuk a fogakat, lenyűgöző átváltozást tudunk megvalósítani.  Az egyik legnagyobb élmény számunkra, ha visszaadhatjuk a páciensünk önbizalmát és önfeledten mer mosolyogni az elkészült új, természetes fogaival.

A mosolytervezéskor Ágh Doktornő munkájához nagy segítséget nyújt Németh Doktor Úr  tapasztalata a szájsebészetben, hiszen sokszor szükség van az Ő szakértelmére is, hogy a legjobb eredményt tudjuk nyújtani pácienseink számára.

Azt, hogy hogyan tudunk új mosolyt varázsolni, a kiindulási állapot határozza meg.

  • Egészséges fogak esetén  alig kell a fogakhoz hozzányúlni és töméscserével, vagy kerámia héjakkal a pici korrekciótól a teljes átalakulásig bármit meg tudunk valósítani, attól függően, hogy a páciensünk mire vágyik.
  • Vannak olyan pácienseink, akiknek már van valamilyen fogpótlása, koronája, aminek az esztétikájával elégedetlen.  Azt szoktuk ajánlani, hogy ezeket érdemes egyszerre lecseréltetni, mert a legideálisabb eredményt úgy tudjuk elérni, ha több fogat egyszerre, harmonikus arányokkal és formákkal tudunk újratervezni.
  • Foghiánnyal is nagyon gyakran találkozunk, ilyenkor dr. Németh Bálint implantátum beültetésével segíti a mosolytervezés folyamatát.

Mi kell a mosolytervezéshez?

Szakértelem, tapasztalat, precíz, minőségi orvosi és fogtechnikusi munka. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb fogtechnikusokkal dolgozunk együtt, akik gyönyörű, természetes fogakat keltenek életre.

Mosolytervezés menete:

  1. Kiindulási fotók készítése, az alsó és felső fogakról lenyomatot veszünk, hogy gipszmintánk legyen a kiindulási állapotról. Kezelési terv készítése.
  2. Megtervezzük a kívánt mosolyt és fogformát. Ezt  egy gipszmodellen, majd a szájban is meg tudjuk mutatni a páciensnek, így megkönnyítjük a páciens számára a döntéshozást, hogy bele szeretne-e vágni a kezelésbe. 

Fontos, hogy eddig a pontig nem történik semmilyen beavatkozás a fogakon, nincsenek előkészítve vagy lecsiszolva.

  1. Amennyiben a páciens elégedett a tervezett mosolyával, kezdődhet a munka.

Mielőtt a fogakra bármilyen új héjat, vagy koronát teszünk, a fogban lévő régi töméseket, szuvasodásokat el kell távolítani, rossz gyökértöméseket mindig ki kell cserélni, hogy biztosak legyünk abban, hogy az elkészült új munka alatt egészségesek a fogak és hosszútávon meg tudjuk őrizni ezt az állapotot.

Milyen eredményre számíthatunk?

számítógépes mosolytervezés

A mosolytervezés sokkal több annál, hogy egészséges és szép fogsort varázsolunk. 

A jól beállított harapási magassággal, az elkopott fogak korrekciójával az arcunk kisimultabb lesz, kevésbé lesznek mélyek a száj körüli ráncok,  a szép fogakkal visszakapott magabiztosság üde és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal és jöjjön el egy konzultációra, hogy személyesen bővebb tájékoztatást tudjuk adni.